DenHeijkant

Lunchcafé Den Heijkant

Gezellig en goed eten! Gemaakt met prachtige streekproducten,

Het boerderijterras van Den Heijkant, een Nationaal Rijksmonument, biedt een bourgondische ervaring met huisgemaakte lekkernijen van onze bakker. Geniet van de altijd aanwezige zon en het uitzicht op grazende koeien in het aangrenzende weiland. Iedereen is welkom om te ontspannen op ons gezellige terras.

Openingstijden Lunchcafé:
Dinsdag & Vrijdag 10.00 tot 17.00
Zaterdag & Zondag 10.00 tot 18.00 uur
maandag - woensdag - donderdag GESLOTEN

( De keuken sluit een halfuur voordien)

Landelijk uitzicht &

dicht bij de natuur

Ervaar de authentieke boerensfeer bij Den Heijkant, waar het leven op het platteland tot leven komt. Ons boerderijterras, gelegen op een Nationaal Rijksmonument, ademt de charme van het boerenleven. Geniet van huisgemaakte lekkernijen, omringd door het rustgevende geluid van grazende koeien in het aangrenzende weiland. Hier kun je de landelijke ambiance proeven en even ontsnappen aan de drukte van alledag.

lets te vieren? Kom gezellig langs voor een borrel of high tea

Den Heijkant is een aantrekkelijke locatie om iets te vieren. Babyshower, vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon gezellig met elkaar zijn.

Vier je babyshower of verjaardag in stijl met onze huisgemaakte high tea. Geniet van drie gangen hartige gerechten en drie gangen zoete lekkernijen, speciaal samengesteld om je speciale gelegenheid te vieren. Laat je verwennen en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens deze feestelijke high tea-ervaring in een gezellige en gastvrije omgeving.

Proef de smaak van onze

eigen bakker in huis

Bij Den Heijkant hebben wij onze eigen bakker in huis. De oudste zoon des huizes zorgt voor lekker verse broden, huisgemaakt gebak, bonbons, koekjes en brownies.

Vergeet daarbij het typisch Brabantse worstenbroodje niet! Onze menukaart biedt voor iedere smulpaap wel wat.

Authentieke steen

Oven Pizza's

De kracht van vuur, ambacht, verse ingrediënten, is de combinatie voor een prachtige verse pizza.

Enkel op Zaterdag en Zondag stoken wij een knapperend vuurtje in onze authentieke steen oven.

Reserveer hier u fafel

'Blijf op de hoogte