DenHeijkant

Voel het verleden in het heden, en maak herinneringen voor de toekomst.

Onze nationaal monumentale boerderij, is voor uw ontspanning en bijzonder weekeinde weg gerestaureerd. Geniet van wel verdiende rust op een prachtige boerderij met landelijk uitzicht en dicht bij de natuur.

Geniet van wel
verdiende rust op
een prachtige
boerderij

Onze accomodaties van alle gemakken voorzien voor een prettig verblijf. Voel de sfeer van een oude boerderij tijdens u overnachting, en proef van het bourgondische Brabant aan het ontbijt of op het terras van ons lunchcafé.

De zoon des huizen met zijn bakkerij achtergrond ziet er op toe dat het u aan niets zal ontbreken. Ouderwets ambacht staat bij ons centraal, brood uit de steen oven, gerookt vlees, verse jam van de fruit bomen en natuurlijk groenten uit onze moestuin.

Op fiets of wandelvakantie?

Bijzonder geschikt als tussen stop tijdens een fiets vakantie, of een dagje weg met het gezin. Gelegen in de wonderlijke natuur van de Oisterwijkse bossen & vennen en tegen natuurgebied de campina een bijzonder gunstige uitval basis voor de wandelaar en fietser onder ons.

Weekendje weg met

het hele gezin?

Maar ook voor de jong gezinnen zijn wij een ideale uitval basis, een lang weekeind weg met het gezin start bij Den Heijkant in alle rust, gevolgd door een dagje Efteling om weer terug te keren bij Den Heijkant een goed ontbijt te genieten en nog even een dagje naar Safaripark Beekse bergen af te reizen voor u naar huis gaat.

'Blijf op de hoogte