DenHeijkant

We zetten ons graag in om jullie een onvergetelijk dag te bezorgen.

Den Heijkant is de ideale trouwlocatie die uw bruiloft bijzonder maakt. Gelegen in het prachtige Brabantse landschap bieden wij een romantische setting voor uw speciale dag. Met sfeervolle accommodaties, betoverende buitenruimtes en ervaren eventplanners zorgen wij ervoor dat uw droombruiloft werkelijkheid wordt. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Oisterwijk

Den Heijkant is dé officiële trouwlocatie in de groene parel van Oisterwijk. Omringd door prachtige landerijen bieden wij een idyllische setting voor uw huwelijk. Laat uw liefdesverhaal beginnen op deze unieke locatie. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw speciale dag.

Den Heijkant kent haar

charme in elk seizoen

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, Den Heijkant straalt het hele jaar door charme uit als perfecte trouwlocatie. In de lente geniet u van bloeiende bloemen, in de zomer van een zonovergoten omgeving, in de herfst van kleurrijke bladeren en in de winter van een sprookjesachtig landschap. Elke seizoen biedt een unieke en betoverende ambiance voor een onvergetelijke bruiloft bij Den Heijkant.

Jullie grote dag tot in

de puntjes verzorgd

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.Sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores.

Sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor.

Tijd om jullie

liefde te vieren!

Den Heijkant zorgt ervoor dat jullie trouwdag tot in de puntjes verzorgd wordt. Geniet van ambachtelijk bourgondisch eten, bereid met liefde en oog voor detail. Onze culinaire experts creëren smaakvolle gerechten die jullie en jullie gasten zullen verrassen. Laat ons jullie verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring op jullie speciale dag. eos et accusam et justo duo dolores. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor.

Blijven overnachten in

onze Bed & Breakfast?

Vier je bruiloft op Den Heijkant en maak van je speciale dag een onvergetelijke ervaring met een overnachting in de nationale monumentale boerderij. Geniet van het feest en de 31 slaapplaatsen, perfect voor je familie en beste vrienden. Laat je betoveren door de historische ambiance en geniet samen van de charme en het comfort van deze unieke locatie. Een trouwdag om nooit te vergeten op Den Heijkant.

Neem contact op met
onze weddingplanner

'Blijf op de hoogte