DenHeijkant

Komen werken

bij Den Heijkant

Den Heijkant zoekt enthousiaste teamleden voor diverse functies! Ben jij een kei in huishoudelijk werk, bediening of keuken? Bij ons geniet je van gunstige werktijden en werk je mee aan maximaal één bruiloft per weekend, met uiterlijke eindtijd middernacht. Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en maak deel uit van onvergetelijke ervaringen op Den Heijkant.

Bekijk onze openstaande vacatures

Zelfstandig Werkend Kok

24-40 uur

We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok met passie voor Bourgondische gerechten met gebruik van lokale producten

Medewerker Housekeeping

12-24 uur

We zijn op zoek naar een medewerker housekeeping voor onze bed and breakfast met acht (monumentale) gastenverblijven. Jij zorgt ervoor dat alle gasten kunnen rekenen op een mooi opgedekt bed met frisse lakens en schone, opgeruimde kamers.

Opzoek naar een leuk

bijbaan in een gezellig team?

Serveer jij de perfecte latte macchiato? Weet jij raad met een blad vol lekkere drankjes? Bak jij de frietjes precies goed? Run jij onze keuken met passie? Krijg jij elk bord, elke kamer en alle was schoon en netjes?

Zorg je er graag voor dat bruidsparen een onvergetelijke dag beleven? Of wil je dit leren?

Bij Den Heijkant bieden we je een leuke, veelzijdige bijbaan in een gezellig team. Je werkt in de keuken, in de bediening, achter de bar en/of je zorgt voor de schoonmaak van onze gastenverblijven.

Het is dus nooit saai en het staat goed op je C.V

'Blijf op de hoogte

Zelfstandig Werkend Kok

24-40 uur

We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok met passie voor Bourgondische gerechten met gebruik van lokale producten.

Werkzaamheden

– Bereiden van gerechten waarbij je gebruik maakt van de steenoven en de off-set smoker – Aansturen van andere keukenmedewerkers
– Elk seizoen stel je de menukaart samen in overleg met je leidinggevende
– Voorraadlijsten van producten bijhouden – Controle op hygiëne protocollen
– In het trouwseizoen bereid je extra smakelijke gerechten en hapjes voor het bruidspaar en hun gasten

Functie-eisen

– Je hebt minimaal Mbo niveau 3 Zelfstandig werkend kok afgerond of aantoonbare ervaring in een zelfde functie
– Je bent op de hoogte van alle relevante regels, wetgeving en protocollen, maar weet ook de do’s
and don’ts bij het bereiden van gerechten voor gasten met allergieën en/of dieetwensen. – Je spreekt Nederlands of Engels
– Je bent een teamplayer, creatief, houdt je hoofd koel, kan goed plannen en overzicht houden, en
houdt bovendien van écht lekker eten

Wat bieden we jou?

Je werkt in een mooie, landelijke werkomgeving en een gezellig team. Je werkdagen en -tijden plannen we in overleg op doordeweekse dagen en in het weekend. Het betreft gunstige werktijden voor een fijne werk-privé balans, wisselend tussen 08.00 uur en 19.00 uur. Tijdens je werk krijg je een lekkere, verse lunch uit onze keuken.

We bieden je eerst een jaarcontract aan met een salaris conform horeca cao op basis van je ervaring en leeftijd. Tevens krijg je als welkom een overnachting voor 2 personen cadeau na een succesvolle proeftijd.

Solliciteren

Als jij de ambitieuze gepassioneerde kok bent die we zoeken, kijken we ernaar uit om je c.v. met motivatiebrief te ontvangen. Stuur deze t.a.v. dhr. G. Bierkens naar info@denheijkant.com voor 23 maart 2023.